Hirdetés

Wolfenstein 3D: modern remake "Wolfram" címmel

|

Az id Software 1992-ben kiadott legendás játékát a Chain Studios a Wolfram címmel kívánja a széles tömegek elé tárni.

Hirdetés

"Azoknak készítjük ezt a játékot, akik szeretnének újra játszani a jó öreg játékaikkal, de az akkor pixelesség nélkül. Nos, sokan erre azt mondhatják, hogy ez nonszensz, hiszen a retro játékok csakis eredetiben jók, és nincs szükségük semmiféle grafikai megújulásra. Ez igaz, de mi, fejlesztők ezt másként gondoljuk." - ezekkel a mondatokkal nyit a csapat oldala, ahonnan az is kiderül, hogy kilenc fő szint, és egy titkos került a játékukba, melyek pontosan megegyeznek az eredetivel. Pluszban jön még az achievement rendszer, a ragdoll fizika, és az AI fejlesztett tulajdonságai, ami így már képes az általunk becsukott ajtón átjönni, leguggolni, és elfutni. A rendszerigény 1 GHz CPU, 512 MB RAM, illetve 64 MB VRAM (nem integrált). Jelenleg még csak az eredeti játékkal megegyezően, tehát single playerben lehet játszani, de tervben van a co-op is, ami nem hangzik rosszul. Akit érdekel a fiatalítókúrán átesett verzió, az szélsebesen látogasson el ide és kapja le a nem egészen 200 megás exe fájlt. Aki az eredetit szeretné játszani, annak tipli ide.


Wolfram Teaser - Mod DB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)