Hirdetés

Wolfenstein, Dishonored és Prey kollekciók jönnek az új Xbox konzolokra?

|

Úgy tűnik, hogy a Microsoft kezébe került Bethesda máris megszórja az Xbox Series X és S masinákat tartalommal.

Hirdetés

A közelmúlt egyik legnagyobb szenzációja volt, hogy a Microsoft megvette a ZeniMaxot, és vele együtt a játékipar óriását, a Bethesdát is, amelynek köszönhetően még szorosabbra fűződik majd a két vállalat közötti remek viszony, amivel a játékosok is jól járhatnak - a Game Pass előfizetők meg pláne. Az összefonódás első hírnöke az Xbox Game Pass kínálatába október 1-jén bekerült Doom Eternal volt, azonban úgy tűnik, hogy az új Xbox konzolok érkezése további meglepetéseket kínál. 

Mint sok más alkalommal, úgy ezúttal is az európai korhatár-besorolásért felelős ESRB buktatta le a közeljövő bejelentéseit: most éppen a Dishonored & Prey The Arkane Collectiont, valamint a Wolfenstein Alt History Collectiont leplezte le.

Hirdetés

Mindegyik értékelésnél egyedül az "Xbox Series" volt megadva platformként, amely sherlocki logikával kikövetkeztetve azt jelenti, hogy hamarosan a Bethesda három nagy franchise-a is tiszteletét teszi az Xbox Series S és X konzolokon. 

A Dishonored & Prey The Arkane Collection keretében várhatóan a Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider és Prey játékokat szerezhetik majd be a leendő Xbox-tulajok, míg a Wolfenstein Alt History Collection a Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus és a Wolfenstein: Youngblood epizódokat foglalhatja magába.

Készüljetek a hivatalos bejelentésre és egyúttal izzítsátok a Game Pass előfizetéseteket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)