Hirdetés

Switchre is jön a Wolfenstein II és a Doom

|

A Nintendo Direct alkalmával a Bethesda is igencsak beszédes kedvében volt, ami azt eredményezte, hogy egy már megjelent és egy a közeljövőben érkező címüket is bejelentették Switchre, avagy hordozható lesz a Wolfenstein II és a Doom is!

Hirdetés

A Bethesda már a The Elder Scrolls V: Skyrim Switches bejelentésével is szerette volna megmutatni, hogy ő bizony gondol azokra a rajongókra is, akiknek a zsebében ott lapul a Nintendo hibridje, de nem csupán ezt a szerepjátékot kínálják majd nekik. 

Hirdetés

A legfrissebb Nintendo Directen ugyanis egy meglepő bejelentést tett a kiadó: a 2016-os Doom és a nagyobb platformokra októberben érkező Wolfenstein II: The New Colossus is jön Nintendo Switchre, ráadásul előbbiből kaptunk egy rövid gameplay videót is. Ez a verzió nyilván nem tudja azt, amit PS4-en, de azért így is pofásan fest: 

A Doom még idén megérkezhet Switchre, azonban a Wolfenstein II: The New Colossus hordozható változata csak jövőre készül el. Örültök a bejelentéseknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)