Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - megvan, pontosan mikor jönnek és mit hoznak a DLC-k

|

Három különálló történetet ismerhetünk meg három teljesen eltérő főszereplő szemszögéből.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order nem kapott letölthető csomagokat, viszont szorosan kapcsolódott hozzá a The Old Blood, ami két rövid kampányt tartalmazott. Önálló játékként volt elérhető, de simán besorolhatták volna DLC-nek is.

Hirdetés

A második résznél a Bethesda a hagyományosabb utat választja (mármint a modern hagyományost, nem a régi hagyományost, de értitek), és a The Freedom Chronicles névre keresztelt Season Pass-en keresztül ad három sztorit azoknak, akiknek megvan az alapjáték. A karaktereket az Episode Zero DLC-ből már megismerhettük, de az csak egy rövid találkozó volt. 

Az első teljes csomag a The Adventures of Gunslinger Joe lesz, ami december 14-én jelenik meg. Ebben az egykori profi focista, Joseph Stallion gyilkolja a nácikat Chicagoban. 

A második, a The Diaries of Agent Silent Death január 30-án érkezik, főszerepben Jessica Valianttal, az ex-OSS ügynökkel és bérgyilkossal, aki Kaliforniában hatol be bázisokra. 

Végül márciusban (még nem tudni, melyik nap) kapjuk meg a The Amazing Deeds of Captain Wilkinst, melynek középpontjában egy elismert amerikai katona, Gerald Wilkins kapitány áll, aki Alaszkában hiúsít meg egy hadműveletet.

Egyelőre mindre kíváncsiak vagyunk, bár én már annak is örülnék, ha az alapjátékra jutna időm. De ez az én bajom. 

Játszottatok a The New Colossussal? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)