Hirdetés

Új képeken csodálható a Wolfenstein II: The New Colossus és a DOOM VFR

|

Az új képek nem csökkentették lelkesedésünket, sőt, ha lehet, még jobban várjuk mindkét játékot.

Hirdetés

Hamarosan két olyan remeknek ígérkező játékot is megkapunk, amelyeket remekül teljesítő Tech 6 Engine hajt meg. A DOOM VFR a jelenlegi tervek szerint december elsején érkezik meg, a Wolfenstein II: The New Colossus pedig október 27-én várható.

Hirdetés

A Bethesda most volt olyan kedves és közzétett pár új képet mindkét játékból. Ezeket nézegetve persze cseppet sem lesz könnyebb a várakozás, de azért nem szeretnénk senkit sem megfosztani attól a lehetőségtől, hogy megcsodálhassa őket.

Íme az új DOOM VFR képek:

És a Wolfenstein II: The New Colossus screenshotok:

A DOOM VFR PS VR és HTC Vive platformokra jelenik meg, a Wolfenstein II: The New Colossus pedig PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik, sőt 2018 folyamán még Nintendo Switchre is várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)