Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - íme az első 15 perc

|

Aki olyan türelmetlen, hogy nem bír várni a megjelenésig vagy esetleg szeretne belenézni kicsit a játékmenetbe, annak már elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus első 15 perce.

Hirdetés

A Wolfenstein II: The New Colossus megjelenését már fél lábon állva is ki tudjuk várni, de addig sem maradunk látnivaló nélkül, nehogy véletlenül megfeledkezzünk egy napig is az év egyik legjobban várt megjelenéséről. Most például megleshetjük a játék elejét.

Hirdetés

Az első tizenöt percet bemutató videóban minden benne van, ami elengedhetetlen egy Wolfenstein folytatáshoz: kapcsolat az előző résszel, William "B.J." Blazkowicz megpróbáltatásai, érzelmi gyomrosok, élvezetes lövöldözések és filmszerű átvezető jelenetek, de legfőképpen a sztorizgatás, a karakterek bemutatása megy. Spoilerveszély! 

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket melyik FPS felütése ragadott magával a legjobban eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)