Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - sokféleképp ölthetünk nácikat

|

Máris új videó jött a Wolfenstein II: The New Colossushoz, amiben láthatjuk, szituációtól függően mennyire hatékony lehet a balta vagy a dupla gépfegyver is.

Hirdetés

Az E3-on bejelentett játékok közül az egyik legérdekesebb a Wolfenstein II: The New Order volt, amit nem csak hangulata, de különleges játékmenete, mechanizmusai miatt is várunk.

Hirdetés

Míg az FPS-ek mostanában nagyjából ugyanarra a sémára épülnek, a Wolfenstein a régi értékekhez ragaszkodik: nem kell tekergetnünk mindenfélét, csak kiválasztjuk, mivel akarunk ölni, és hogy egy vagy kettő legyen-e a kezünkben, aztán mehet az aprítás. Ez viszont csak az egyik járható út, ugyanis dönthetünk úgy, hogy csendben próbálunk meg átjutni a nácikon, és egy hangtompítós pisztollyal, valamint egy baltával felszerelkezve hárítjuk el az akadályokat. Az alábbi videó mutat pár példát, miközben a fejlesztők részletesen mesélnek.

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)