Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - jött egy videó, ami remekül összefoglalja az előzményeket a switcheseknek

|

Hamarosan megérkezik a játék a Nintendo masinájára is, így nem árt tisztában lenni azzal, hol tart a történet.

Hirdetés

Remek játék lett a Wolfenstein II: The New Colossus, ami nemsokára egy újabb platformra ellátogat, így még többen vethetik majd bele magukat Blazkowicz kalandjaiba. Ráadásul most kaptunk egy olyan videót, ami bemutatja, mi minden történt eddig hősünkkel.

Hirdetés

A Switch-játékosoknak bizony jól jön a nemrég kiadott trailer, ami a Wolfenstein: The New Order eseményeit mutatja be, ugyanis a játék nem jelent a Nintendo konzoljára. Viszont ez az összefoglaló tartalmaz minden fontos részletet, amit tudni érdemes, mielőtt belevágnánk a legújabb részbe, szóval ez kifejezetten hasznos néznivaló lehet a switcheseknek.

A Wolfenstein II: The New Colossus június 29-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)