Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - itt az eddigi legdurvább trailer

|

Érkezett egy vadonatúj gameplay trailer, tele lövöldözéssel, robbanásokkal és persze őrült jelenetekkel.

Hirdetés

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, nagyjából egy hónap múlva befut a következő Wolfenstein rész, ami talán még az elődjeinél is izgalmasabb kalandot ígér. A legfrissebb videó is erről árulkodik.

Hirdetés

A játék alternatív valóságában a nácik megszállták az Egyesült Államokat, azonban ezt nem hagyhatja annyiban BJ Blazkowicz és maréknyi lázadó társa, úgyhogy keményen vissza is vágnak az ellenségnek. A forradalom kirobbantása bizony komoly feladatnak ígérkezik, de hőseink megbirkóznak valahogy a kihívásokkal.

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 2018-ban pedig Nintendo Switchre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)