Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus - milyen titkokat rejt a Vault ajtaja?

|

Akinek már megvan a Wolfenstein II, az észrevehette, hogy van egy visszaszámláló Vault ajtó a menüben. A hírek szerint extra meglepetések lesznek mögötte.

Hirdetés

A Wolfenstein II: The New Colossus menüjében visszaszámláló óra a Vault ajtó megnyitásáig fog pörögni. Ez november 7-én lesz esedékes, ekkor pedig az első DLC biztosan kijön belőle. A hírek szerint azonban nem a tartalmi csomag az egyetlen meglepetés, ami a kapun túl vár bennünket.

Hirdetés

A Game Informer kollégái megkérdezték a Bethesda egyik képviselőjét, hogy mire is számíthatunk.

"Lesznek különleges meglepetések, amikor a visszaszámláló eléri a nullát."

Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy azok is kapnak majd valamit, akik nem vették meg a szezon bérletet. Akárhogy is a The Freedom Chronicles nevezetű szezonbérlet első DLC-je biztosan megjelenik a megnyitáskor, ennek a címe The Adventures of Gunslinger lesz, a főszerepben pedig Joseph Stalliont ismerhetjük meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)