Hirdetés

Készül a Wolfenstein III, lehet, hogy egy új Dishonored is

|

Pete Hines, a Bethesda vezető marketinges és kommunikációs alelnöke nyilatkozott két franchise közeljövőjét illetően.

Hirdetés

Az E3-on a Bethesda szinte minden franchise-a kapcsán bejelentett valamit. Jövőre érkezik a Wolfenstein: Youngblood (és egy VR-os spin-off is), de ezzel a szériának még messze nincs vége.

Hirdetés

A GameCentralnak adott interjújában mondta el Hines, hogy a MachineGames dolgozik a Wolfenstein III-on, csak egy kicsit el akart szakadni a fő történetszáltól, ezért készíti most előbb a Youngbloodot. Az Arkane két stúdiója is sok mindenen ügyködik, cikáznak az ötletek, és az, hogy most egy kicsit pihenni ment a Dishonored sorozat, nem jelenti, hogy sokat kell várnunk egy folytatásra. Ha jön az ihlet, készül az új játék.

A kiadó következő játéka a Fallout 76 lesz, amit jövőre a Rage 2, a Doom Eternal, a Wolfenstein: Youngblood, a Wolfenstein: Cyberpilot, illetve a The Elder Scrolls: Legends konzolos változatai követnek. A The Elder Scrolls: Blades még idén megjelenhet, a Starfield és a The Elder Scrolls VI pedig 2020-nál előbb biztosan nem érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)