Hirdetés

A Wolfenstein szinkronszínésze a New Colossusról mesélt

|

Az E3 alatt voltak utalások egy New Colossus alcímű Wolfenstein epizódra, de azóta sem hallottunk róla semmit. A főszereplő hangja most megtörte a csendet.

Hirdetés

A Bethesda 2016-os E3 konferenciája során a sasszemű rajongók kiszúrták az utalásokat egy be nem jelentett Wolfenstein játékra, ami úgy tűnik, hogy a New Colossus alcímet viseli majd. Az azóta eltelt hónapokban viszont egy szót sem szólt a Bethesda a játék kapcsán.

A Wolfenstein: New Order főszereplőjének hangja, Brian Bloom most egy interjúban ismét felemlegette a még be nem jelentett játékot.

"Óvatos leszek ezzel a válasszal. Ha ránézel a Bethesda 2016-os E3 prezentációjára, akkor láthatsz benne egy rejtett címet. Egy nagyon óvatosan, DOS nyelvbe rejtett cím van a nevek között. Lehet, hogy azon dolgozunk éppen."

Ugyan Bloom nem mondta ki egyértelműen, ezt a nem annyira finom utalást nehéz nem észrevenni. Most már csak a Bethesdara várunk, hogy meséljenek kicsit bővebben is a New Colossusról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)