Hirdetés

Wolfenstein II: The New Colossus tesztek - Blazkowicz megint tarol?

|

Azt még nem tudjuk, sikerült-e felszabadítani az Egyesült Államokat a náci elnyomás alól, de azt igen, milyen lett az új próbálkozás.

Hirdetés

Ismerve az előző részt és látva az eddig érkezett anyagokat, semmi okunk nem volt kételkedni abban, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus remek lesz.

Hirdetés

Szerethető (vagy utálható) karakterek, izgalmas világ, jó történet és élvezetes játékmenet jellemezte a The New Ordert és önálló kiegészítőjét, a The Old Bloodot is, és mint azt a pontszámok is mutatják, a MachineGames felül tudta múlni önmagát. A kritikusok körében nagy az egyetértés, az eddig érkezett külföldi tesztek alapján a legrosszabb pontszám egy 8/10, a többség 9-et vagy annál nagyobbat ítélt meg. 13 teszt után az átlag 89-en áll a Metacritic-en, de ez a következő napokban még bármerre tolódhat. Íme a nagyok értékelései (néhányat még a Metacritic nem listáz):

PCGamesN - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9.5/10
Polygon - 9/10
USGamer - 4,5/5
VentureBeat - 90/100

A játék pénteken jelenik meg, hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)