Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - hogy kerül a Team Fortressbe?

|

Az új Wolfenstein játék megjelenése már nincs messze, így máris befutott az előrendelői bónuszok listája. Team Fortress rajongók figyelem!

Hirdetés

A Machinegames lövöldéje, a Wolfenstein: The New Order mától elérhető, legalábbis előrendelhető a Steamen keresztül 49,99 euróért. Persze a játék csak a megjelenés után, tehát május 20-tól lesz élvezhető de aki biztos a vásárlásban, már most lefoglalhatja saját virtuális példányát.

Aki elővásárlásra adná a fejét, az két extra tárgyat is kap a játék mellé. A Team Fortress 2-es felszerelések tökéletes kiegészítői lesznek a Heavy gunnernek. A "Die Regime-Panzerung" páncélzat, és a "Der Maschinensoldaten-Helm" sisak inkább csak szép, mint hasznos, de legalább megmutathatjátok majd, hogy ti már rendelkeztek a Wolfenstein sorozat következő részével.

A Wolfenstein: The New Order megjelenés PS3-ra, PS4-re, PC-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra is várható, az előrendelők pedig hozzáférést kapnak majd az új Doom béta változatához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)