Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - itt is lesz cenzúra

|

A Wolfenstein: The New Ordert egyes területeken cenzúráznia kellett a Bethesdának, a helyi törvények miatt.

Hirdetés

Ahogy a South Park: The Stick of Truth, úgy a Wolfenstein: The New Order sem maradhat eredeti állapotában Németországban és Ausztriában.

A különböző náci szimbólumok miatt a Bethesdának egy kicsit át kellett dolgoznia a Wolfenstein: The New Ordert, ráadásul a PC-s verziót IP-lockolta is, hogy még digitálisan se kerülhessen be Németországba és Ausztriába. A nemzetközi verziót nem is lehet majd aktiválni az országokban és erre azért volt szükség, mert a helyi törvények szigorúan büntetik a hasonló jelképek importját és disztribúcióját, ezért a Bethesda meg is tette a szükséges lépéseket.

 

Arról egyelőre nincs hír, hogy szivárványon táncoló rózsaszín pónikra cserélik-e a náci egyenruhákon éktelenkedő horogkereszteket, de a fejlesztő és a kiadó megnyugtatta a játékosokat, hogy ez az egyetlen változtatás, amit eszközöltek a játékban. "Az erőszak és az akció pontosan olyan, mint a nemzetközi verzióban" - írja a Bethesda a hivatalos oldalon. Minket ez szerencsére nem érint, nekünk csak a Wolfenstein: The New Order gépigénye miatt kell letörölgetnünk a homlokunkról az izzadtságcseppeket és megnyugtató szavakat duruzsolni a PC-nk Microfon-in portjába.

A Wolfenstein: The New Order megjelenése május 20-án esedékes PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)