Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - szeretnétek folytatást?

|

A Wolfenstein: The New Order nagy siker volt a játékosok és a szakma körében is és most szóba került egy lehetséges folytatás is.

Hirdetés

Wolfenstein: The New Order tesztünkben már olvashattátok, hogy Chava kifejezetten elégedett volt a MachineGames játékával, a hozzászólásokból pedig az is kiderült, hogy nektek is tetszett.

Ami pedig szintén nagyon jó hír, hogy a fejlesztők is meg voltak elégedve a munkájukkal, legalábbis a Wolfenstein: The New Order kreatív vezetője, Jens Matthies szerint mindenképpen, és nagyon szeretnének egy folytatást is csinálni. "Imádnánk csinálni egy folytatást. Nagyon de nagyon tisztán látjuk, hogy mit értünk el ezzel a játékkal és hogy mit szeretnénk elérni a folytatással" - mondta a vezető.

Matthies az interjúban elmondta, hogy nem "egy nagy leckét", hanem inkább "500 kisebbet" tanultak a fejlesztés alatt és ezt mind szeretnék felhasználni egy esetleges Wolfenstein: The New Order folytatáshoz. Szerinte, mivel egy ilyen játék fejlesztése nagyon hosszú ideig tarthat, nem szabad hibázni, mert ha a kiadott végtermék nem egy csiszolt gyémánt, akkor "azért később megfizet a fejlesztője".

A Wolfenstein: The New Order folytatására több ötlete is van a MachineGames-nek és elég elhivatottak, hogy tovább feszegessék a korlátaikat. Ti mit gondoltok? Örülnétek egy új Wolfensteinnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)