Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - nincs többjátékos mód

|

Lehet multi bevonása nélkül jó FPS-t fejleszteni? A Wolfenstein: The New Order készítői szerint igen. Warren Spector jól be is szólt.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order bejelentése óta naponta kapunk valamilyen információt vagy képeket a játékról, ma például azt tudhattuk meg a MachineGames kreatív igazgatójától, hogy ebben az FPS-ben nem lesz többjátékos mód.

A BioShock Infinite által kitaposott ösvényen haladva az új Wolfenstein sem nyújt csapatos szórakozást, helyette inkább a single kampányra koncentrálnak a fejlesztők.

Akad azonban olyan is, aki nem örült önfeledten a Bethesda meglepetésének. Ilyen volt a Deus Ex, a System Shock és az Epic Mickey megalkotója, Warren Spector, aki Facebookon keresztül bírálta a kiadót, miszerint „nincs szükségünk egy újabb sötét, egyszínű, öld-meg-a-náci-óriásrobotokat FPS-re”. A játékipar egyik nagy alakja nem sokkal később bocsánatot kért és azt nyilatkozta, hogy nem szerette volna megsérteni a játékot vagy a fejlesztőket kijelentéseivel. Tisztel mindenkit, aki játékfejlesztésre adja fejét, mivel tudja, hogy milyen nehéz a szakma és szívesen meghívja a munkatársakat egy kávéra, vagy bármire.

Időközben a GameSpot is kiadott egy fejlesztői interjúkkal, részletekkel és egyéb nyalánkságokkal telepakolt, több mint 13 perces videót, angol tudás nem árt:

A Wolfenstein: The New Order megjelenés 2013 negyedik negyedévében várható, a jelenlegi tervek szerint PC-re, X360-ra, PS3-ra és next-gen platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)