Hirdetés

Wolfenstein: The Old Blood - még több kép a játékból

|

Alakul a Wolfenstein: The Old Blood, most további képeket kaptunk a Bethesda új játékából. Jó lesz.

Hirdetés

Nagyon várjuk már a Wolfenstein: The Old Blood megjelenést, és a Bethesda nem hagy minket anyagok nélkül: ma például újabb artworkök érkeztek, amik elsősorban a helyszíneket mutatják be. 

Ha lesz új Wolfenstein bejelentés az E3-on, ha nem, mi már akkor is boldogak vagyunk, mert az Old Blood hangulata nagyon rendben lesz. A játékidő nagyrészét gyengén kivilágított belső terekben töltjük, de azért nem ez lesz az a játék, ami miatt új nadrágot kell vennünk. Hacsak az okkultizmussal nem mennek el valami nagyon kemény irányba. 

Ha lemaradtatok volna, itt megtudtok nézni egy 20 perces gameplayt, ne hagyjátok ki. Eddig hogy tetszik nektek a Wolfenstein: The Old Blood?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)