Hirdetés

Wolfenstein: The Old Blood - főhajtás a Return to Castle Wolfenstein előtt

|

A Wolfenstein: The Old Blood nem veszi magát annyira komolyan, és tökéletesen hozza azt a B-kategóriás film hangulatot, amit hoznia kell, miközben megválaszol néhány a New Orderben felmerült kérdést.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Wolfenstein: The Old Blood végül tényleg az lesz a New Ordernek, mint a Far Cry 3: Blood Dragon volt a Far Cry 3-nak: egy lazább kiegészítő.

Abban viszont különböznek, hogy míg a Blood Dragonnek gyakorlatilag semmi köze nem volt az alapjátékhoz, addig az Old Blood ismerteti velünk a New Order előzményeit. „Olyan dolgokra derül fény, amire a New Orderben csak utaltunk. Megmutatjuk, mit csináltak a nácik, és hogyan jutottak hozzá ahhoz a fejlett technológiához, amivel végül megnyerték a második világháborút.” - nyilatkozta John Jennings vezető producer.

„Ez egy valódi előzmény. Az Old Blood utolsó jelenete órákkal a New Order kezdete előtt játszódik.” - tette hozzá. Találkozunk majd a szuperkatonák első változataival, akik itt egy energiaforráshoz kapcsolódnak; ezzel a játék a Return to Castle Wolfenstein elemeiből merít, tisztelegve az előd előtt. Náci zombikat írtani egyébként is jobb, mint nem zombi nácikat. Vagy nem?

A Wolfenstein: The Old Blood digitálisan május 5-én, dobozosan május 15-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)