Hirdetés

Wolfenstein: The Old Blood - gameplay videón az újdonságok

|

A Wolfenstein: The Old Blood is május fontosabb megjelenéseinek egyike, a fejlesztők most egy új videóban mutatják be a helyszín űj fegyvereit, eszközeit, és összességében az új funkciókat.

Hirdetés

Nagyon kíváncsian várjuk már, hogy a héten megjelenő Wolfenstein: The Old Blood annyira lenyűgöz-e minket, mint amennyire ez a New Ordernek sikerült.

Mivel a New Order eseményei előtt járunk, sok minden másképp lesz. A lézerfegyverek például kimaradnak, de jön helyette kettészedhető cső (amivel mászni, gyilkolni, és falat átütni is lehet), lefűrészelt csövű sörétes, meg egy csomó mókás és hatásos új lőfegyver. A videóban láthatjátok továbbá a lángoló zombi nácikat is, továbbá azt, ahogy Blazkowiczra rázuhan egy libegő kocsija. Spoiler: túléli.

A Wolfenstein: The Old Blood holnap jelenik meg digitálisan, 15-én pedig dobozosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)