Hirdetés

Wolfenstein: The Old Blood megjelenés - jön a New Order előzményjátéka!

|

Nem kellett a Bethesda E3-as előadásáig várnunk az új Wolfenstein játék bejelentésére. A Wolfenstein: The Old Blood 1946-ba visz minket vissza, a főszerepben pedig újra BJ Blazkowicz!

Hirdetés

Ki más, ugye. A Wolfenstein: The New Order sikere után nem volt kérdéses, hogy folytatódik a franchise, de hogy ilyen hamar, az azért meglepő. Igaz, ez most egy kicsit más.

A Wolfenstein: The Old Blood 1946-ban, a New Order előtt játszódik, és Bajorországban kell nácikat írtanunk, két felvonásban. A Rudi Jager and Den of Wolvesban a Wolfenstein kastélyba törünk be, ahol az a feladat, hogy megszerezzük Deathshead rejtekhelyének koordinátáit, a The Dark Secrets of Helga Von Schabbsban pedig Wulfburgba megyünk, és egy „megszállott” náci archeológussal találkozunk, aki ereklyéket ás ki, melyek egy sötét ősi erőt szabadítanak fel.

A MachineGamesnél készülő játék 19,99 €-s áron kerül forgalomba (magyar árat egyelőre nem tudunk, de hasonlóan baráti lesz), PlayStation 4-re és PC-re dobozosan és digitálisan, Xbox One-ra csak digitálisan. A Wolfenstein: The Old Blood megjelenési dátuma május 5. Nézzétek meg az alábbi videót, ami megalapozza a hangulatot és gameplay jeleneteket is mutat, és számítsatok arra, hogy a hétvégi PAX East során újabb videók jönnek.

A fentieken kívül ezek a képek is most jöttek, kattintásra megnézhetitek őket nagyban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)