Hirdetés

Wolfenstein trailer - Így kezdődött minden

|

Kétségtelen, hogy a Wolfenstein nem egy lányregény. S most azt is megtudjuk, hogy ezúttal hogyan kezdődik Blazkowicz kalamajkája.

Hirdetés

Szegény Blazkowicz mióta az eszét tudja folyamatosan a Harmadik Birodalommal, majd mostanában annak pokoli teremtményeivel kell szembe szállnia. Ennek ellenére megunhatatlan a történet, amit bizonyít is nekünk a most napvilágot látott Wolfenstein intro trailer.

Ügynökünk soron következő kalandja a Wolfenstein trailer szerint egy német hadihajón kezdődik. Hogy ne lőjem le az összes poént itt be is fejezem, s végezetül csupán az intro minőségi voltára hívnám fel a figyelmet. Ha a játékból eddig kicsent képek nem is voltak valami káprázatosak, ez a trailer most helyre rakott valamelyest. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)