Hirdetés

Switchre is meg fog jelenni a következő Wolfenstein játék

|

A Bethesda egyik kulcsfigurája megerősítette, hogy a sorozat legújabb része a Nintendo hibrid gépére is ellátogat majd.

Hirdetés

A fejlesztők remek munkát végeztek a legújabb Wolfenstein szériával, és sokaknak bejött B.J. Blazkowicz egészen őrült kalandja. Ráadásul most úgy tűnik, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus után a következő részt is megkapják majd a Nintendo Switch tulajdonosok.

Hirdetés

Pete Hines, a Bethesda egyik fejese a ausztráliában zajló PAX során beszélt arról, hogy a 2016-os Doom fejlesztése alatt már tudtak a Nintendo új gépéről, így meg tudtak hozni néhány olyan döntést, amelyek kedveztek a hibrid konzol számára is. Emiatt jelenhetett meg Switchre a Wolfenstein II: The New Colossus, és ennek köszönhetően lesz játszható a következő Wolfenstein (a Wolfenstein: Youngblood) is a japánok masináján.

Azt is megtudtuk, hogy a Doom Eternal esetében a Nintendo Switch tulajok nem egy szimpla portot kapnak majd, ugyanis a fejlesztők most először fognak egy olyan játékot megalkotni nulláról, amelynek a fejlesztése során gondolnak a Switchre is.

Ti várjátok már az új Wolfensteint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)