Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - az Unchartedre hasonlít?

|

A Bethesda vezető PR-osa szerint a Wolfenstein: The New Order bizonyos tekintetben az Uncharted-sorozatra emlékeztet.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order bejelentése után két dolog is egyértelművé vált: egyrészt az emberi ellenfelek mellett náci mechekkel is szembe kell szállnunk, másrészt a Wolfenstein: The New Order multiplayer részét teljes egészében kihagyják a fejlesztők és az egyjátékos módra koncentrálnak.

Ezen információk és az első Wolfenstein: The New Order gameplay videók azt eredményezték, hogy a játékosok a világhálón agyatlan lövöldeként kezdték aposztrofálni a Machine Games FPS-ét, viszont a Bethesda PR- és marketingrészlegének vezetője, Pete Hines, az IGN-nek nyilatkozva cáfolta mindezt.

Hines szerint ugyanis a „szobáról-szobára járva likvidálunk mindenkit” játékmenet már a múlté, a The New Order sokkal komplexebb lesz és legalább olyan élményekkel gazdagítja majd a játékosokat, mint ahogyan azt az Uncharted-sorozat tette. Hines persze nem tagadja, hogy a lövöldözés elengedhetetlen részét képezi majd a játéknak, azonban azt is hozzátette, hogy több olyan elemmel is találkozhatunk majd a játékmenet során, amelyeket megtapasztalva joggal vonhatnak párhuzamot az új Wolfenstein és az Uncharted-széria között, még ha két teljesen más stílusú alkotásról is beszélünk.

Szerintetek milyen meglepetéseket tartogathat a Wolfenstein: The New Order megjelenése? Decemberben kiderül, amikor végre felbukkan az üzletek polcain PC, X360, PS3, PS4 és Xbox One platformokon egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)