Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - úgy tűnik, a Denuvo fogja védeni

|

A Bethesda eddig nem igazán használta ezt a másolásvédelmet, de valószínűleg most meggondolta magát.

Hirdetés

Sok fejfájást okozott korábban a játékosoknak a Denuvo védelme, mivel többször is előfordult, hogy negatív hatással volt egyes játékok teljesítményére a cucc, ráadásul a crackelésre szakosodott csapatok sokszor napok alatt fel is törték azt. Azóta picit javult a helyzet, és a jelek szerint az új Wolfensteint is ez fogja megóvni a kalózok karmaitól.

Hirdetés

A Wolfenstein: Youngblood Steam-oldalra szerint a játék a Denuvót használja, ami azért érdekes, mert a Bethesda nem igazán szokta alkalmazni ezt a megoldást. A másolásvédelem legfrissebb verziója még nincs feltörve, és korábban több idei játék is crack nélkül maradt néhány hónapig, szóval remélhetőleg ezúttal sem fogja megadni magát néhány nap alatt a dolog.

Viszont ha sikerül feltörni az új változatot is (amire elég nagy az esély), akkor a kiadó valószínűleg kiveszi azt a játékból, ahogy tette azt a Rage 2 esetében is.

Ti várjátok már a Youngblood megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)