Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - érződik majd, hogy a Dishonored fejlesztői is dolgoztak rajta

|

Ha játszottatok korábban az Arkane Studios sorozatával, akkor valószínűleg ismerős lesz a pályák felépítése.

Hirdetés

Idén újabb spin-off részt kap a Wolfenstein, ám B.J. Blazkowicz helyett ezúttal a lányai lesznek a játék középpontjában. A kaland fejlesztésébe a MachineGames mellett az Arkane Studios is besegít, és ez bizony meg is látszik majd a végterméken.

Hirdetés

A Wolfenstein: Youngblood producere, Jerk Gustafsson nemrég elárulta, hogy a játék pályadizájnja eléggé hasonlít majd a Dishonored játékokban látott megoldásokhoz. Ennek köszönhetően pedig sokkal több elfoglaltsággal és mellékküldetéssel találkozhatunk, és az egyes helyzetek megoldására is számos lehetőségünk lesz.

Gustafsson szerint a játék nyílt struktúrája és a co-op miatt kicsit nehezebb volt megalkotni a narratívát, de ennek ellenére úgy gondolja, sikerült összerakni egy erős sztorit. Összidőben hosszabb is lesz, mint a korábbi részek. Ez utóbbihoz valószínűleg a játéktér felépítése is sokat hozzátesz majd.

A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)