Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - fellélegezhetnek az Epic Store ellenzői

|

A játékot fejlesztő MachineGames egy reddites kérdezz-felelek keretében válaszolt meg egy sokak számára fontos kérdést.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy több nagy kiadó is az Epic Games mellé állt, a Bethesda marad a Steamen és a saját üzleti felületén. Így lesz ez a Rage 2-nél, és így lesz a Wolfenstein: Youngbloodnál is.

Hirdetés

A MachineGames képviselőjét redditen kérdezgethették a rajongók, és meglehetősen egyenes válaszokat adott (már ahol tudott). Hamar segített az aggodalmakat eloszlatni.

"Ezt megválaszolhatom. Nem, nem lesz Epic Store-os, időszakos exkluzivitás."

Sajnos az nem derült ki, hogy a játék használni fogja-e a Denuvo védelmi rendszerét, vagy hogy készül-e linuxos verziója. Azt legalább már tudjuk, hogy nem nyílik lehetőség semmilyen crossplayre a platformok között.

A csapat egyébként nagyon szeretne egy új Enemy Territory játékon dolgozni, és a Wolfenstein 3-at is tervezik egyszer összehozni, de egyelőre semmit nem tudnak bejelenteni ezek kapcsán.

A Wolfenstein: Youngblood megjelenés 2019. július 26-ára esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)