Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - hasznos frissítés érkezik a héten

|

Ha frusztrál titeket, hogy még offline módban sem tudjátok szüneteltetni a játékot, akkor érdemes lesz telepíteni az 1.0.4-es patchet.

Hirdetés

Ahogy a Wolfenstein: Youngblood tesztünkben is olvashattátok, az egyik dolog, amit kifogásoltunk a MachineGames spin-offjában, hogy még offline módban sem tudjuk szüneteltetni a játékot. A stúdió odafigyelt a visszajelzésekre és a következő frissítéssel igyekszik javítani a helyzeten. 

Hirdetés

Az 1.0.4-es patch a hét folyamán élesedik, először PC-n, majd pár nappal később PS4-en és Xbox One-on is (a switches dátumról később kapunk információt). A frissítés legfontosabb része, hogy minden platformon elérhetővé teszi a játék szüneteltetését, de számos más javítást is hoz magával, amikkel igyekszik kigyomlálni a dühítőbb grafikai, hang és online co-op hibákat, valamint a játék lehetséges összeomlásait. Mindenképpen érdemes telepíteni a jobb játékélmény érdekében. A javítások részletes listáját itt böngészhetitek át. 

A fejlesztők ezenkívül már azt is elárulták, hogy mire számíthatunk az 1.0.5-ös update esetében: további ellenőrzőpontokra, a nehézségi szint kiegyensúlyozására (különösen a bossok esetében), még több lőszerre, a játék 100%-os befejezésének megkönnyítésére és az ellenfelek életerőcsíkjának ki-be kapcsolására.

Szerintetek hasznos újításokat hoznak a frissítések?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)