Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - könnyít a játékon a legújabb frissítés

|

Rengeteg kisebb-nagyobb változást eszközöltek a fejlesztők, hogy könnyebben átélhessük a kalandot. Még az MI-partneren is finomítottak, hogy az ne nyírja ki magát minden tűzharcban.

Hirdetés

A Wolfenstein: Youngblood legújabb javítása azzal kezdi a rendezgetést, hogy lejjebb tekeri az ellenfelek szívósságát, így kevesebb golyót nyelnek el büntetlenül. Ez a The New Colossusban problémásabb volt, de a Youngbloodon is okkal javítottak. Az összes főellenség változott kisebb-nagyobb mértékben, hogy kicsit kevesebbet kelljen szenvedni a legyűrésükkel.

Hirdetés

Ha meghalunk, akkor úgy térünk vissza, hogy kapunk töltényt az alapfegyvereinkhez, és több új ellenőrzőpont jelenik meg a Tower küldetéseknél és a nagyobb ellenségeknél. A különleges lövedékekből is több jár, az MI irányította csapattársunk pedig gyakrabban fog visszavonulni, amikor komolyabb sebzést kap nagyobb ellenfelektől, valamint segítőkészebbé válik, és hatékonyabban fog felkaparni minket a földről.

A frissítés már elérhető PC-re, a konzolos játékosoknak egy kicsit várniuk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)