Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - a Bethesda új tartalmakkal próbálja visszacsábítani a játékosokat

|

A fejlesztők tovább bővítik a kooperatív lövöldét, még több küldetést és ellenfelet kapunk.

Hirdetés

Bár kétségkívül ígéretes volt a Wolfenstein széria spin-offjának számító Youngblood koncepciója - hogy B. J. Blazkowicz lányaival kooperatívan irthatjuk a nácikat -, azonban a megvalósítás sok szempontból csalódást okozott, tesztünkben erről is olvashattok. A készítők azóta igyekeztek frissítésekkel csiszolni a játékon, most pedig elérkezett az új tartalmak ideje is. 

Hirdetés

A Wolfenstein: Youngblood legújabb, 1.0.7-es update-je már tölthető, és új Treasure Hunt küldetéseket (legalább 40-es szint kell hozzájuk), új missziótípust (a Treasure térképeket), új képességeket és új ellenfeleket (mint a teleportáló Wurmlochsoldat és az Electrodrohne Tesla drón) hozott magával, ráadásul további skineket (Chrome Syndrome, Bomber, Bloodthirst) is kínál. Íme egy kis ízelítő hozzá: 

A Wolfenstein: Youngblood eddigi legnagyobb frissítése már elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és hamarosan Switchre is megérkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)