Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - B.J. Blazkowicz narrálja a launch trailert

|

Egy badass előzetessel emlékeztet minket a Bethesda, hogy napokon belül megjelenik egy új Wolfenstein játék.

Hirdetés

Bár a PC-sek egy nappal korábban térhetnek vissza a Wolfenstein széria világába nácit irtani, mint konzolos társaik, a játék utolsó trailere mindenkihez egyformán szól és mindenkinek azt ígéri, hogy a Blazkowicz ikrek akciózása is legalább annyira szórakoztató lesz, mint édesapjuk vérgőzös bevetései. 

Hirdetés

Soph és Jess vállára nem kisebb feladat nehezül, minthogy a '80-as évek nácik által megszállt Párizsában felkutassák az eltűnt apjukat, közben pedig igyekeznek ólommérgezést okozni minden velük szembe kerülő ellenfélnek. A Youngblood kooperatívan, vagyis egy pajtással összefogva lesz a legnagyobb élmény, de akkor se essünk kétségbe, ha egyedül vagyunk, ekkor a gép besegít az aprításba. Ilyen hangulata lesz a Wolfenstein: The New Colossus spin-offjának: 

A Wolfenstein: Youngblood július 25-én jelenik meg PC-re, 26-án pedig PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)