Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - nyáron érkezik, de a sztori előzetese már most rápörget

|

Párizsba utazunk, ahol Blazko lányaival csaphatunk szét a nácik között.

Hirdetés

Az E3-on egy nagyon diszkrét kedvcsinálóval jelentette be a Bethesda, hogy spin-off lesz a következő Wolfenstein játék.

Hirdetés

Készül a The New Colossus közvetlen folytatása is, előbb viszont ugrunk egyet az időben, egészen 1980-ig. A Blazkowicz-lányok, Jess és Soph apjuk után kutatva jutnak el Párizsba. Volt kitől tanulniuk a harcot, és nem ijednek meg, ha szét kell lőni pár fejet, mint az alább is látható.

A megjelenés július 26-ára várható, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen ugyanakkor vághatunk bele. A játékot kooperatívan lesz a legjobb végigjátszani, de ha egyedül megyünk neki, az egyik testvért a gép irányítja. A Deluxe Edition vásárlói meghívhatják egy haverjukat, és korlátlanul öldökölhetnek. Persze ha a meghívott egyedül szeretne játszani, kénytelen lesz fizetni, de jó lehetőség ez azoknak, akik tudják, hogy kettesben fogják nyomni. Akár szét is dobhatják az árat egymás között. A speciális kiadáshoz jár még a skineket tartalmazó Cyborg Skin Pack is, az előrendelők pedig a hasonló tartalmat nyújtó Legacy Packet kapják meg.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)