Hirdetés

Még látványosabbá válik az Nvidia RTX-nek hála a Wolfenstein: Youngblood

|

A játékélmény ugyan továbbra is kifogásolható marad, ha eredetileg nem jött be, viszont a grafikára a frissítést követően nem lehet panasz.

Hirdetés

Az Nvidia RTX szériája ezúttal a Wolfenstein: Youngblood látványvilágából hozza ki a lehető legtöbbet, és az új frissítésnek köszönhetően a játék még ray-tracing és DLSS támogatást is kapott PC-n. Az Nvidia együtt dolgozott a Machine Games fejlesztőcsapattal, hogy kihasználják az RTX-ben rejlő lehetőségeket, feltehetőleg azért, hogy az új tartalmak mellett ezzel is próbálják visszacsalogatni a játékosokat a Wolfenstein: Youngloodhoz.

Hirdetés

 A hivatalos trailernek köszönhetően kapunk egy kis ízelítőt abból, mit is tesznek hozzá az élményhez a raytracing effektek és a DLSS módok, érdemes belekukkantani:

Nektek hogy tetszik, megér egy próbát az újdonságok és a felújított látvány miatt a Youngblood?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)