Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - a PC-sek előbb indulhatnak harcba

|

Ha annyira rápörögtél a játékra, hogy nem tudsz aludni a megjelenésig, akkor most nagyon jó hírünk van számodra. Persze csak akkor, ha PC-s vagy.

Hirdetés

Van egy jó hírünk azoknak a PC-s kollégáknak, akik nagyon várják már az új Wolfenstein játék megjelenését: a Bethesda a hivatalos Twitter oldalán jelentette nagy örömmel, hogy a Wolfenstein: Youngblood megjelenése PC-n egy nappal korábban lesz esedékes. Ezek szerint az egeres náci-vadászok már csütörtökön munkába állhatnak.

Hirdetés

Ez sokak számára meglepetés volt, hiszen a játék Steam aloldala még mindig azt állítja, hogy július 26-án lesz az elérhető a cucc. Ettől függetlenül a Bethesda Twittere határozott a kérdésben:

Mi inkább a Bethesdának hiszünk. Ezek szerint a Wolfenstein: Youngblood július 25-én fog megjelenni PC-re és július 26-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)