Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - mostantól nem használható a pénzcsináló csalás

|

Egy pici trükközéssel végtelen mennyiségű érmét adhattunk magunknak a játékban, de egy frissítés most véget vetett ennek.

Hirdetés

Persze a Wolfenstein: Youngbloodban az a fő dolgunk, hogy halomra lőjük a nácikat, de azért néha megállunk shoppingolni a nagy mészárlás közepette. A rajongók egyből találtak is egy egyszerű módot arra, hogy gazdaggá tegyék magukat a játékban, viszont most vissza kell térniük a hagyományos gyűjtögetéshez.

Hirdetés

A Cheat Engine használatával bármennyi pénzérmét előteremthettünk magunknak, de úgy tűnik, a fejlesztők is elég hamar felkapták a fejüket a csalásra, mert már intézkedtek is az ügyben. Az cheat eredeti felfedezője, Calibrono a Redditen számolt be arról, hogy a Bethesda egy patchcsel kicsinálta a trükköt, így mostantól kezdve ismét csak becsületes módon lehet hozzájutni a játékbeli pénzhez.

A rajongók egy része picit fel is háborodott azon, hogy a fejlesztők a bugok és egyéb hibák kijavítása helyett inkább a csalás beszüntetésével foglalkoznak. Viszont tekintettel arra, hogy a Cheat Engine használata ütközik a végfelhasználói szerződésben foglaltakkal, talán nem is túl meglepő, hogy minél gyorsabban orvosolni szerette volna ezt a hibát a Bethesda.

Szerintetek is lenne mit javítani a Youngbloodon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)