Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood - tartalmasabb lesz az előző részeknél

|

Ráadásul a Wolfenstein: The New Colossustól megörökölt technológia miatt az ár-érték arány is jobb.

Hirdetés

A Bethesda idei E3-as konferenciáján brutális trailerrel robbant be a Wolfenstein: Youngblood, amelyben korhatáros körítéssel nézhettük meg, hogy milyen lesz William J. Blazkowicz lányaival irtani a nácikat, a lövöldét pedig akár kooperatívan is végigjátszhatjuk egy pajtásunkkal. 

Hirdetés

A MachineGames vezetője, Jerk Gustafsson még az expó forgatagában adott interjút a VG247-nek, az interjúban pedig elárulta többek között, hogy a Youngbloodba minden korábbi Wolfenstein játéknál gazdagabb lesz a tartalmak terén, ráadásul remek ár-érték aránnyal bír, hiszen ha beszerezzük a Deluxe Editiont 40 dollárért, akkor kapunk egy extra hozzáférést, így egy haverunk ingyen játszhat vele. Gustafsson szerint a történet ugyan rövidebb, viszont sokkal több a tennivaló: a pályatervezés mestereinek, az Arkane Studios-nak köszönhetően számos küldetés és még nagyobb szabadság kapott benne helyet - sőt, visszatérhetünk a korábbi területekre újrajátszani azokat. 

A stúdiófőnök úgy gondolja, hogy az olcsóbb árcédula fő oka a lerövidült fejlesztési idő, mivel a The New Colossusnál is használt technológiát alkalmazták, amit persze továbbfejlesztettek, de mégiscsak egy spin-offról van szó. 

A Wolfenstein: Youngblood július 29-én jelenik meg a főbb platformokra. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)