Hirdetés

Wolverine és Sabretooth egymásnak esnek az új Marvel's Midnight Suns gameplay videóban

|

Az ősi ellenségek a Marvel's Midnight Suns játékban is találkoznak.

Hirdetés

Tegnap élőben streamelték a Marvel's Midnight Suns játékmenetét, ami természetesen az élő adás után is elérhető maradt, így mi is meg tudjuk nektek mutatni, hogyan vethetjük majd be a játékban kedvenc Marvel-hőseinket.

A gameplay anyagból kiderül, hogy az X-Men képregényekből ismert Magik (a hölgyet a New Mutants moziban láthattátok, nem mellékeszen ő Kolosszus húga) portálokat nyit a Limbó nevezetű világon keresztül, mi pedig ezeken át juthatunk el az egyes küldetések helyszínére bázisunkról, az Apátságról - ezt egy teljesen új helyszín, a játék fejlesztői találták ki.

Hirdetés

Küllemét tekintve is teljesen testreszabható főhősünk, Hunter először Blade és Doctor Strange társaságában esik neki a rosszfiúknak, később viszont feltűnik sokak kedvenc képregényhőse, Wolverine is, illetve egy szupergonoszt is megismerhetünk Sabretooth személyében. A videót végignarrálják a fejlesztők, akik a kártyákon alapuló harcrendszerről is részletesen mesélnek - az új képességeket egyébként úgy szerezhetjük meg, ha egyre jobban megismerjük a társainkat, ápoljuk velük a kapcsolatunkat.

Az is kiderült, hogy a tereptárgyakat is bevonhatjuk a harcba, simán hozzá lehet vágni az ellenfelekhez egy villanyoszlopot vagy kukát. Érdemes végignézni a teljes, nagyjából 20 perces anyagot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)