Hirdetés

Wonder Woman is csatlakozik Batmanhez és Supermanhez, teljes lesz a nagy DC trió

|

Superman, Batman, Aquaman és a Flash után a kedvenc amazonunk is felbukkan végre a csatatéren.

Hirdetés

Lassan a teljes Igazság Ligája bekerül a Fortnite-ba, köszönhetően Wonder Woman érkezésének. Az amazon pontosan csütörtökön fog felbukkanni a játék mikrotranzakciós üzletében, de aki elég jól bánik a shotgunnal az már holnap, ingyen behúzhatja őt.

Ahogy sok más crossover esetében, úgy a Wonder Woman megjelenésénél is lesz egy kisebb esemény, ahol duó társunkkal együtt versenghetünk pontokért. Az adott régió legjobbjai nyereményként megkapják az új skint és Diana köpenyét.

Hirdetés

Az "versenyen"  azoknak is érdemes lesz részt venniük, akik annyira nem ügyesek, mivel 8 pontért már egy elég laza, képregényes töltőképernyőt is be lehet majd húzni.

Akit azért komolyan érdekel a verseny, annak érdemes lehet átpörgetni a hivatalos szabályokat, és a pontértékek táblázatát. Sok sikert kívánunk mindenkinek, aki bepróbálkozik: a lenti képen látott szerelés tanúsítja, hogy érdemes.

A Wonder Woman kinézet bolti verziója egyébként egy kicsit más lesz. Ezen már a szokásos, képregényes szerelést láthatjuk, ezüstös karvédőkkel. Reméljük, hogy mindkét stílus elérhető lesz majd mindenki számára választható stílusként, de ez majd csütörtökön, délután 2-kor fog kiderülni, akkor kerül ugyanis a boltokba a skin.

A szereléshez egyébként csomagban jár majd egy Golden Eagle Wings glider, egy Diana's Mantle köpeny, és egy Athena's Battleaxe pickaxe.

Már csak Cyborgnak és a Green Lanternnek kellene felbukkanniuk, és már meg is lenne a teljes liga. Mondjuk elnézve az Epic Games akcióit, egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben ők is befutnak majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)