Hirdetés

World Cyber Games 2008 - Előkészületek képekben

|

Ender lelkesedése nem ismer határokat, így hát kilátogatott a holnapi WCG helyszínére, hogy lencsevégre kapja az előkészületeket.

Hirdetés

Holnap nyitja meg kapuit a World Cyber Game 2008 magyarországi döntője, melyet idén a Millenáris Parkban, a Jövő Házbán rendeznek. Az évről évre nagyobb érdeklődésnek örvendő, ingyenes rendezvény 2008-ban is számos színes, változatos programmal várja a kilátogatókat, így mindenki garantáltan megtalálja a számára kedves programot, melynek teljes listáját itt olvashatjátok.


A mai nap ennek megfelelően a holnapi versenysorozat jegyében telt, így eshetett meg, hogy több, óránként rajtoló viadalokról, mint például az EA Mobile szponzorolásában megrendezésre kerülő mobil játékokkal meghirdetett rögtönzött versenyről, az Exit Forza 2 kupáról és az FHM NFS: ProStreet megmérettetésről is olvashattatok egy-egy közleményt. A mai napra a koronát Ender helyszíni képei teszik fel, hiszen ezúttal kicsit a kulisszák mögé is betekinthettek.

Ne felejtsétek! Holnap tehát World Cyber Games 2008! Mindenkit sok szeretettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)