Hirdetés

World Cyber Games 2008 - Zajlik az élet

|

Mint tudjátok, órákkal ezelőtt megkezdődött a World Cyber Games 2008, zajlanak a versenyek, nyerődnek a nyeremények.

Hirdetés

Lassan három órája, hogy elkezdőtött az idei WCG, s én azt sem tudom, hova szaladjak a fényképezőgépemmel. Egyik színpadon RTS elődöntők folynak, a másikon Guitar Heróban próbálnak szerencsét a tehetséges és kevésbé tehetséges versenyzők, máshol a kiállított játékokat próbálgatják. Eddig egy-egy StarCraft, Warcraft III: The Frozen Throne, C&C 3: Kane's Wrath és FIFA 08 összecsapás zajlott le, melyek eredményei a következőek:

StarCraft elődöntő: Ace vs. Kashu[F2F],  Ace nyert.
Warcraft III: TFT elődöntő: C00LRabbit vs. DNA, DNA nyert.
FIFA 08 elődöntő: Redwing vs. Gabu, Gabu nyert.
C&C3: Kane's Wrath elődöntő: Grisa vs. Gorky, Gorky nyert.

 

wcg1_1.jpg
 

 

A következő fordulók már zajlanak némelyik játékból, amint tudom az eredményeket, megírom őket az élő blogunkban, mert ilyen is van ám, ott jobb oldalt felül. Sőt, egy folyamatosan frissülő galériánk is, melyet a WCG 2008 aloldalon találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)