Hirdetés

World Cyber Girls 2009 - Giczi Klaudia

|

A World Cyber Girls 2009 verseny egyik nevezője Giczi Klaudia, a vele készült videóinterjút láthatjátok itt és most!

Hirdetés

A World Cyber Games (és idén a Budapest Game Show) keretében 2009-ben is megrendezésre kerül a World Cyber Girls szépségverseny. Számos jelentkező közül ezúttal a zsűri személyes találkozó alkalmával választotta ki azokat a lányokat, akik szombaton részt vesznek a döntőn.

Múlt szombaton a Microsoft Hungary főhadiszállásán vártuk az internetes nevezők közül kiválasztott lányokat, hogy aztán újra megmérettethessük őket egy gamer kvíz, egy kis Forzázás és egy interjú során. Az első érkező Giczi Klaudia volt, akit igazán szimpatikus lánynak ismertünk meg, győződjetek meg róla ti is a videóból! Vele már biztosan találkozhattok szombaton, érdemes tehát eljönni a versenyre, hogy drukkolhassatok neki és hasonlóan csinos társainak is.

Az interjú során sajnos csak egy mikrofon állt rendelkezésünkre, így jogos lehet a megjegyzés, hogy többnyire csak a válaszadót halljátok - talán jobb is így :). A válaszok viszont világosak, visszafejteni pedig nem lesz olyan nehéz őket, hiszen nem a nikomakhoszi etikáról beszélgettünk, hanem olyan témáról, ami titeket és Giczi Klaudiát is nagyon érdekel, ez pedig nem más, mint a játékok rejtélyes világa.

Fogadjátok hát szeretettel első versenyzőnket, Giczi Klaudiát!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)