Hirdetés

World in Conflict - mostantól bárki indíthat multiplayer szervert

|

A Ubisoft úgy döntött, nyilvánossá teszi a forráskódot, amivel mindenki újraalkothatja a többjátékos élményt.

Hirdetés

A Massive Entertainment egy remek világháborús játékot tett le az asztalra a 2007-es World in Conflict képében. Jó néhány évvel ezelőtt pedig a Ubisoft felvásárolta a stúdiót, így a franciákhoz kerültek a játék jogai. A srácok nemrég ingyen kínálták az RTS-t, most pedig komoly segítséget adnak azoknak, akik szívesen játszanának vele online.

Hirdetés

A World in Conflict online szerverei 2015 decemberében álltak le, de most a Ubisoft feltöltötte a GitHubra a játék szerverének, a Massgate-nek a forráskódját. Ez azt jelenti, hogy mostantól bárki indíthat saját szervert, ha esetleg egy kis stratégiai mókához támadna kedve.

Így azért kicsit boldogabb a karácsony.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)