Hirdetés

Törölték a World of Darkness MMO-t!

|

A hosszú ideje készülő MMO-t most végleg törölte a CCP Games. Ötvenhatan váltak munkanélkülivé.

Hirdetés

A World of Darkness nem mai cucc. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy EZ ITT egy 2007-es hír a játékról.

Azóta történt egy s más a játék életében, a World of Darkness tetszhalott időszakának azonban most vége szakad. Kimondták a halál időpontját. Az atlantai stúdiónál ötvenhatan vesztették el az állásukat és a cég ügyvezetője, Hilmar Veigar Pétursson egy közleményben tudatta a hírt a világgal.

"A döntés, hogy végül töröljük a World of Darkness MMO-t, életem egyik legnehezebbje volt" - írta a vezető. Pétursson később köszönetet mondott a keményen dolgozó kollégáinak és sajnálatát fejezte ki, hogy nem tudják a játékosokat elrepíteni a World of Darkness csodálatos fantáziavilágába. 

A CCP elmondta, hogy 15 állás nélkül maradt fejlesztőnek már sikerült helyet találniuk más projekteknél, a többieknek pedig végkielégítést  adtak és segítenek nekik munkát találni. 

A World of Darkness-nek tehát vége, de a sajtóközleményből csak annyi derül ki, hogy "nem volt elég erejük megcsinálni a játékot", konkrétumok nem. Már korábban is voltak leépítések az atlantai stúdiónál, ezért könnyen lehet, hogy financiális jellegű problémák voltak a cégnél.

Mit szóltok? Vártátok a World of Darkness-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)