Hirdetés

World of Darkness - ilyen lett volna, ha nem kaszálják el

|

Pár héttel a World of Darkness kukázása után kiszivárgott egy csomó kép, amik a játékmenetet mutatják be. Nem lett könnyebb a búcsú.

Hirdetés

Hiába nyilatkozta azt még 2012 tavaszán a World of Darkness című vámpíros MMO-t fejlesztő CCP, hogy nem halott a projekt, nemrég kiderült, hogy törölték a játékot, mivel "nem volt elég erejük megcsinálni."

Örök szabály, hogy nem sokkal egy játék kukázása után máris kiszivárognak az első "mi lett volna ha elkészül" fotók és videók, és nincs ez másként a World of Darkness esetében sem. Redditen bukkant fel az MMO 33 oldalas, még 2014 márciusi dátummal készült kézikönyve, amelyből többek között kiderül, hogy a játékmenetben minél többször hal meg egy karakter, annál kevesebb "emberség" marad benne és ha mindet elveszítené, akkor újat kellene kezdenie a játékosnak. Ezen felül kikerült számos fotó is, amiket természetesen mellékeltünk.

A további képeket a galériában találjátok. Fáj a szívetek a játék miatt vagy jobb is, hogy törölték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)