Hirdetés

World of Datecraft - Randizz Arthasszal!

|

Mai harmadik WoW hírünk következik. Legalábbis ennek is sok köze van hozzá :) Ki ne emlékezne emlékezetes randikra... éjszakai romantikus séta, gyertyafényes vacsorák, esetleg bulik, tánc. Na, ennek a korszaknak még nincs vége, de üdvözöljünk egy új kezdeményezést: World of Datecraft! Hogy lényegében mi, azt elmondani nem lehet :) Elég ha annyit mondok, hogy a fent felsorolt (opcionális) randitémák helyett olyanok szerepelnek az oldalon, mint "Romantikus Scarlet Monastery Farmolás" vagy "Öljünk Hordást Édeskettesben" :) Érdekes ötlet, nem mondom... Én személy szerint azért maradnék a klasszikus dolgoknál, valahogy jobban megfelel a szájízemnek. A rendszernek amúgy jelenleg 700 felhasználó tagja. Mondjuk ebből csak 100 nő van körübelül, de hátha szerencséje lesz valakinek :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)