Hirdetés

World of Goo - Annyiért, amennyit neked megér!

|

A 2D Boy csapata ötletes akcióval ünnepli gyermeke első születésnapját.

Hirdetés

Trials, Shadow Complex, Plants vs. Zombies, Braid, és World of Goo. Csak néhány azon játékok közül, amelyek egy AAA-kategóriás sztárjáték költségvetésének töredékéből készültek, mégis játszi könnyedséggel robbantottak bankot, és adtal leckét a nagyoknak ötletességből, eredetiségből.



A több év játéka díjat is jogosan begyűjtő World of Goo egy rendkívül szórakoztató és addiktív logikai játék, amely a szerkesztőség tagjai közül sokakat fertőzött már meg. A 2D Boy alkotása most töltötte be első évét, minek örömére alkotói egy páratlan akcióval rukkoltak elő. Csupán annyit kell fizetnünk a játékért, amennyit az nekünk megér, legyen az fél, vagy csak egy dollárnak megfelelő összeg, nem számít. (Paypal, vagy sima hitelkártyás fizetés jöhet csak szóba!)
Az egyébként 20 dolláros játék megszerzésére október 19-ig tehetünk ilyen módon kísérletet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)