Hirdetés

World of Goo - Ingyen letölthető a játék zenéje

|

Számos médiumban az év legeredetibb játékai közé sorolták és díjazták is a maroknyi csapat kiváló munkájának gyümölcsét.

Hirdetés

Mint arról Gyu hosszabban is értekezett, olykor megesik, hogy egy jó ötlet önmagában elegendő a világsikerhez, s megvalósítása még akkor sem ütközik akadályokba, ha történetesen nem áll az ember rendelkezésére több millió felesleges dollár.
A 2D Boy maroknyi társaságának munkája, vagyis az "építkezős" World of Goo pontosan ebbe a kategóriába esik. Egyszerű, ötletes és szórakoztató. Az alacsony költségvetés ellenére stílusosan aranyos, csúnyának semmiképp sem mondható grafika jellemzi, s a goo golyók édes kis csipogásán felül a hangszekció kiváló aláfestő dallamokat tudhat magáénak.
Ezt, mármint a zenét most ingyen és bérmentve letölthetjük.



Update: Időközben a szerverek terheltsége túllépett az elviselhető maximumon, ezért később érdemes megpróbálkozni a letöltéssel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)