Hirdetés

Meglepetés játékkal bővült az Xbox Game Pass, de nem mindenki fogja élvezni

|

Egy félelmetes szerepjátékot kaptunk, ami lovecrafti rémekkel és kényelmetlen témákkal fogja rettegésben tartani a játékosokat.

Hirdetés

A Microsoft szereti meglepni néha az előfizetőit, most is igyekeztek valami különlegeset adni. Mindenféle előrejelzés nélkül hozzácsapták a World of Horrort az Xbox Game Passhez. Ez egy fekete-fehér, a régi, szöveges kalandjátékok stílusában készült horror-szerepjáték, amit roguelike elemek tarkítanak. A cucc elég kemény tud lenni, így nem feltétlenül való mindenkinek.

Hirdetés

A játékban egy japán halászfaluban járunk, ami felett apránként veszik át az uralmat az Old Godok. A lovecrafti rémségek rengeteg borzalmas pillanatot okoznak a helyieknek, nekünk pedig a káosz közepébe kerülve kell megfejtenünk, hogy mi is történik itt. Javarészt egyébként fejtörőket kell megoldanunk, de az egészet egy elképesztően nyomasztó hangulat járja át.

A World of Horror már része az Xbox Game Passnek, így ha van előfizetésetek ingyen nyomhatjátok is PC-n vagy Xbox One-on. A játék egyébként megvásárolható Steamen, és idővel Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)