Hirdetés

World of Speed - a játék és a valóság (videó)

|

A Slightly Mad elég biztosnak tűnik a World of Speedben. Olyannyira, hogy a játékmenete mellé egy valódi verseny felvételét vágta oda, hogy összehasonlíthassuk a valósággal.

Hirdetés

A World of Speed talán az egyik legkevésbé kreatív játéknév, amit az ember autós MMO-nak adhat, de a Slightly Mad játéka ettől függetlenül elég ígéretesnek tűnik.

A legújabb World of Speed trailerben a fejlesztők úgy gondolták, hogy a játékuk van annyira szép, hogy a gameplay-t gond nélkül a valóság mellé rakhatják, mert még így is megállja a helyét. A durva az egészben, hogy tényleg.

A videóban egy McLaren MP4-12C hasít végig Moszkva utcáin. Természetesen elég egyértelmű a különbség a valóság és a játék között, az viszont már nem annyira, hogy melyik is néz ki jobban.

Nem vagyok egy nagy versenyjáték rajongó, de irigylem őket, mert az idei év kényeztetni fogja őket. Ugyan nem lesz új Need for Speed, de érkezik a Project CARS, a DriveClub és a GRID Autosport, úgyhogy lesz miből válogatniuk.

Szerintetek melyik lesz a nyerő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)