Hirdetés

World of Tanks - ilyen újításokkal jelent meg az 1.0

|

Ma hivatalosan is megérkezett a World of Tanks történetének legnagyobb frissítése, ami rengeteg újdonsággal nyűgözi majd le a rajongókat.

Hirdetés

Idén ünnepli majd 8. születésnapját a World of Tanks, ami az elmúlt években számos nagyon fontos frissítést kapott, de most alapjaiban változik meg.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy átállnak a Wargaming házon belül fejlesztett, Core névre keresztelt grafikus motorjára (legalábbis PC-n), így még látványosabb összecsapásokra számíthatunk a csatamezőn. Ha már csatamezőkről beszélünk, 29 pályát teljesen átdolgoztak, befutott a Glacier pálya, ahol egy havas hegyvidéken lövöldözhetünk, és kaptunk egy teljesen új soundtracket is, ami minden nagyobb zenelejátszó platformon elérhető lesz, ha a játékon kívül is hallgatnátok.

Az 1.0 megjelenését egy kéthetes maratonnal, a Grand Extravaganzával ünnepli a Wargaming: március 23-tól egészen április 6-ig nemcsak in-game extrákat, hanem Intel ajándékokat is bezsákolhatnak a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)